Det er ikke nogen hemmelighed at vi danskere er vilde med at rejse. Det behøves dog ikke at betyde, at vi skal rejse rundt omkring i hele verden, ofte kan vi sagtens nøjes med at holde os indenfor Europa. Men med at rejse følger også trangen til god mad, og hvad skal vi så vælge?

Prøv med Sunset Boulevard

Der er mange gode muligheder, men en klassiker der aldrig slår fejl, er Sunset Boulevard. Sunset Boulevard har eksisteret siden 1996 og fortsætter med at lave nye og spændende burgere til os. Der findes noget for enhver smag. En brioche burger er et kæmpe hit iblandt befolkningen, ikke kun grundet den lækre glatte burgerbolle, men også takket være indholdet. Sunset Boulevard gør altid en dyd i at servere friske råvarer for at sørge for den bedste og mest friske smag, som kunderne er vilde med. Under de skønne briocher burgere kan du i øjeblikket vælge imellem brioche black angus, brioche bacon burn og brioche double cheese. Med en brioche bacon burn får du lidt ekstra spice, og med brioche double cheese lidt mere ost. Alle 3 af disse burgere har råvarer der er velvalgt for at sørge for, at du som kunde får den bedste smagsoplevelse.

En sikker vinder hver gang

Når man er ude at rejse er det vigtigt at man husker at spise, men netop fordi man er på ferie, så kan lysten til noget andet end den almindelige rugbrødsmad være stor, og her kan en burger være en fremragende bud. Der findes, ligesom med alt andet mad, gode og dårlige burgere. Men hos Sunset Boulevard vil du aldrig opleve en dårlig burger, og det er derfor et fantastisk sted at vælge. Der er godt med grønt i burgeren, men selvfølgelig ikke mere end, at du stadig kan smage den saftige bøf, som kan være en lækker angus bøf.