Her skal du rejse hen, hvis du vil have det bedste fra begge verdener !

Med det rette udstyr, er du godt på vej til en god badeferie med snorkling

Snorkling og dykning bliver mere og mere populært, og det betyder at flere og flere leder efter rejsedestinationer, hvor det er muligt at kombinere traditionel badeferie med fantastiske marineoplevelser – og disse findes faktisk! Det behøver ikke kræve meget at opleve livet under vandet på din ferie. Læs mere her.

Derfor er snorkling populært

Livet under vandoverfladen er for mange ekstremt fascinerende, og et stigende fokus på vores natur og miljø gør, at flere ønsker at nyde de mange sider af dyrelivet, som ellers har været uspolerede og uberørte. Snorkling er især populært, fordi det retter sig mod en bred målgruppe af folk i alle aldre og ikke kræver meget andet end en maske med snorkel,solcreme på ryggen og evt. svømmefødder for at kunne lade sig gøre.

Hvor skal du rejse hen?

Badeferie til Europæiske destinationer er meget udbredt i Danmark, og det er faktisk muligt at kombinere en sådan ferie med snorkling og dykning – det handler blot om at laveden rette research. Europa besidder måske ikke verdens allerbedste snorkle-destinationer, men ikke desto mindre er der steder, som blot ligger en kort flyvetur væk, hvor undervandslivet er helt specielt. Europæiskedestinationer med gode muligheder for dykning og snorkling dækker bl.a. over:

  • Menorca

Byder på spektakulær natur og uspoleret dyreliv under vandoverfalden, som virkelig er værd at opleve

  • Sardinien

På Sardinien findes nogle af Europas bedste strande, og med bugter omringet af klipper, er der et stort og varieret dyreliv.

  • Cypern

Med bådture til særligt gode snorkleområder i Middelhavet og desuden en kyst, der med sten og klipper er hjem for mange dyr, er Cypern oplagt til undervandsopdagelser.  

  • Algarve-kysten i Portugal

Undervands grotter og klippesten danner rammen for smuk natur og gode muligheder for snorkling.

  • Det sydlige Frankrig

En populær rejsedestination, som byder på dejlige strande, der er rige på forskellige fisk

Godt udstyr gør den store forskel

Uanset hvilken destination, som vælges, og uanset hvor fascinerede undervandslivet er, er det udstyr, som bruges, afgørende for, at oplevelsen bliver god. Det er ingen hemmelighed, at selv børn med blot en dykkermaske kan være så heldige, at deres blik fanger en fisk eller et andet undervandsdyr, men skal de helt specielle oplevelser udleves, kræves mereprofessionelt udstyr, som kun kan skaffes gennem kyndige partnere. Aquashoppen er en professionel leverandør, som tilbyder dykker- og snorkeludstyr til hele Danmark. Blandt det vigtigste udstyr er bl.a.:

  • Den rette snorkel
  • Tilpassede svømmefødder i den rigtige størrelse
  • En tæt og holdbar dykkermaske
  • Skånende badesko, som gør det mere behageligt at færdes i vandet

Der skal ikke meget til

Selvom der er destinationer i Europa, som er særligt egnet til dykning og snorkling, skal der ikke så meget til for, at det er muligt at begive sig ud på et undervands eventyr alligevel. Hvis du har det udstyr, som skal til, er der intet, som holder dig tilbage fra at udforske livet under overfladen i både Danmark og udland, når du rejser, og når du er hjemme. Hvis du ikke føler dig så stærk under vandet så kan du tage et snorkelkursus hos GoDive der er beliggende i Århus.