travel guides logo

Kom på kulturoplevelser i København

Selvom Danmark ikke er et særlig stort land, så er vi fulde af kulturelle oplevelser og sjov for alle aldre og samlinger af mennesker. Det er især i København at man kan opleve en bladning af en masse forskellige oplevelser.  

Hvis dig og dine medmennesker ønsker jer at komme et sted hen der ikke er for langt væk og som stadig har en masse at byde på, så bør I overveje en lille tur til landets hovedstad. Her kan man opleve alt lige fra musiske til kulinariske begivenheder, uden at du skal stresse over så meget.  

Læs videre nedenfor og opdag de mange muligheder der er for alle samlinger af mennesker i København. Lige fra familiehygge til en unik underholdning med vennerne. 

Oplevelser af alle slags 

Som dansker er det vigtigt at opleve vores egen hovedstad. Landet er jo så lille, at der nærmest ikke kan findes en undskyldning for ikke at besøge den. Byen vrimler med liv, lys og farver, og er nok det tætteste vi nogensinde kommer på en rigtig storby i Danmark. 

Kulturoplevelser for familien 

Børnene vil lære meget om byen i skolen, og det er derfor utroligt spændende for dem at se de forskellige særværdigheder med egne øjne. Derfor er der her en lille liste over de vigtigste ting, du må vise dine børn i København, for at give dem en sjov, men lærerig, tur: 

 • Tivoli 
 • Den blå planet, Danmarks akvarium 
 • Zoologisk museum 
 • Experimentarium – et videnskabsmuseum som har interaktive udstillinger 
 • Bakken – den er god til lidt ældre børn 

Kulturoplevelser for kæresteparret 

I København kan man med garanti opleve en masse romantik, da byen er proppet med hyggelige cafeer og intime områder, som er perfekte for de elskende. Nedenfor er der her en liste over de ting, som alle kærestepar vil nyde at opleve med deres partner. 

 • Botanisk have 
 • Rosenborg slot 
 • Søndermarken 
 • Kongens have 
 • Ny Carlsberg Glyptotek 

Kulturoplevelser for vennegruppen 

Når det kommer til vennegruppen, så vil man nok noget lidt vildere og noget med mere gang i end man lige har lyst til med familien eller kæresten. Derfor er der her en liste over de fedeste destinationer til en flok gode venner eller veninder. 

 • Copenhagen Food Tour 
 • Gadens stemmer – KBH bag kulisserne 
 • Casino Copenhagen 
 • Airtrix – indendørs klatring 
 • Institut of Wonder – Opklare et mysterium 

Her skal du slå dig ned under din ferie 

Der er et hav af andre oplevelser, som du kan nyde med hvem end du tager med til hovedstaden. En ting kan du være sikker på, og det er at du aldrig behøver kede dig. En anden ting du kan være sikker på, er at du skal have en bolig til denne tur, og her er det oplagt med Rye 115.  

Hos hotel Østerbro kan du bo på et smukt værelse på Østerbro, hvilket betyder at du er lige i nærheden af centrum, og har gode muligheder for transport rundt til resten af byens områder. 

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

– Læs mere –

Relaterede artikler

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Indholdsfortegnelse Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de