Sponsoreret indhold.

Hovedstaden har en rig historie, og et rigt kulturliv, som gør, at der er et hav af spændende seværdigheder, som er værd at besøge. Nedenstående nævner vi nogle af vores favoritter, men det er selvsagt ikke sikkert, at de opfylder dine behov. Der er uendelig mange muligheder, så det kan være en god idé at finde overnatning i København.  

Den klassiske nødvendighed

Kanalrundfarten i Nyhavn er altid værd at tage, og det er også selvom, at man har prøvet det før. Prisen er ganske retfærdig, og hvis man gerne vil spare, så kan Netto-bådene være et godt alternativ. Læn dig tilbage på en behagelig guidet sejltur, hvor du kan nyde alt det smukke som København har at tilbyde fra vandets overflade. 

En ungdommelig favorit

Hvis man er af den yngre generation, og gerne vil opleve byens unikke natteliv, så kan det være en god idé at give sig i kast med en pubcrawl. Hensigten med en pubcrawl er, at man besøger en del værtshuse i løbet af en aften. I de enkelte værtshuse får man typisk en øl stukket i hånden, som man skal have drukket ud inden der fortsættes til næste værtshus. Pubcrawl giver et anderledes indblik i København, og man lærer desuden en masse mennesker at kende. Husk at sørge for overnatning inden du går i gang.

Historienørdens drøm

København tilbyder en del museer, og det er næsten umuligt at besøge dem alle. Hvis man ikke har besøgt nationalmuseet før, så er det oplagt at tage herind. Men hvis man på ferie i turistsæson, så bliver nationalmuseet hurtigt meget proppet og uoverskueligt. Hertil er Krigsmuseet et godt alternativ, som også er underholdende for børn og unge. Krigsmuseet dækker alle Danmarks store slag, og det er helt fra over 500 år tilbage til de nylige afghanistankrige.