travel guides logo

Kan jeg se film på mine rejser?

Det er de færreste, der ikke er vilde med at rejse. Dog er det sjældent selve rejsen fra og til destinationen, der er det interessante.

En ferie på Mallorca lyder tiltalende for de fleste. Mere end fire timer i en flyver er dog knap så tiltalende. Heldigvis findes der måder, hvorpå man kan gøre rejsetiden en kende mere tålelig.

Du kan medbringe læsestof, du kan forsøge at tage en lur, eller du kan se en god film. Langt de fleste foretrækker det sidste, men hvordan bærer man sig egentlig ad med det?

Sådan kan du se film, når du rejser

Hvad enten du rejser med fly, tog eller som passager i en bil, ønsker du sandsynligvis at fordrive tiden på bedst mulig vis.

En rigtig god måde at gøre dette på, er – som sagt – at se film. Det kræver dog, at du har forberedt dig lidt hjemmefra, da streaming sjældent er en mulighed. Man kan muligvis få adgang til WiFi i bus og tog, men det er sjældent tilstrækkeligt til at streame HD-film.

Derfor er det bedre at sørge for, at man har filmene opbevaret lokalt, så man kan tilgå dem uden at have behov for internet. Dette kan man gøre på flere måder.

Den absolut letteste løsning er at benytte Netflix til formålet. Har man en bruger hos den populære streamingtjeneste, kan man nemlig hente film til offline brug i deres applikationer til både smartphones og tablets.

Er du så heldig, at du ejer en tablet, er dette en glimrende løsning, da du kan se film på en skærm i en god størrelse. Vil du gerne se film gratis under din rejse, er dette også et godt bud, da du undgår at skulle købe og betale for film.

Køb og download film på nettet

Hvis du ikke har mulighed for at bruge Netflix til at se film, når du rejser, er du nødt til at se dig om efter en anden løsning. Der er op til flere gode bud, men det letteste er dog at købe og downloade film på nettet, som du kan se på din bærbare PC.

Denne løsning kræver dog, at du rent faktisk har planer om at medbringe en bærbar PC. I og med, at det ikke er alle, der har planer om dette, er det heller ikke alle, der har mulighed for at bruge denne løsning til at se film.

Vil du se film, når du er på farten, uanset om du rejser på ferie eller i regi af dit job, er du nødt til at have en form for enhed med. Det er dog op til dig selv, om du vil se dine film på en større skærm på en bærbar PC eller en mindre skærm på din smartphone.

En tablet er dog særligt ideel, da den er nem at have med, da den ikke fylder lige så meget som en bærbar PC. Samtidig kan du både downloade film til den, men du kan også hente film til offline brug i flere streaming-apps, herunder Netflix.

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen forbi

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de