På denne side kan du finde de rejseguides, der behandler destinationer og guides der starter med “K”. Nedenfor kan du finde dem i alfabetisk rækkefølge:


Kiel

Kiel er først og fremmest en by, der emmer af historie! Når du siger Kiel seværdigheder, så er det blandt andet den historisk vigtige havn og arkitekturen i byen, der rammer dig. Men der er mange flere Kiel seværdigheder, som du bør opleve.  Blandt de mange Kiel seværdigheder er der naturoplevelser i Kiels botaniske have, og du kan også opleve det naturhistoriske museum, hvor du kan få et bedre indblik i plante og dyreliv. Nå ja så er der selvfølgelig også Aquarium Geomar, hvor du kan opleve havets vidundere.

Kleopatra Strand i Alanya

Stranden Kleopatra i Alanya er en af de mest populære strande, hvilket blandt andet skyldes det dejligt bløde sand. De lækre sand er blandt andet grundet, at det er stort set fri for sten og klipper. Vandet er lækkert og varmt, men bliver hurtigt dybt, hvorfor det måske ikke er den mest børnevenlige af Alanyas strande. Ved stranden er der mulighed for at dykke, windsurfe og stå på vandski. 

Korfu

Korfu er en græsk ø, og her kan du opleve varmen, havet og historien, der strækker sig tilbage til det antikke Grækenland. Når du siger Korfu seværdigheder, så er det både hovedbyen Korfu og selve øen du kan referere til. Byen Korfu er i sig selv en seværdighed, og her kan du sagtens bruge en del timer på bare at slentre rundt, få en kop kaffe og nyde stemningen. Særlig bazaren Campiello og den gamle fæstning trækker mange besøgende, og det er også nogle spændende steder at besøge. Blandt andre seværdigheder på Korfu – altså selve øen – skal også nævnes Achilleion paladset, bjerget Pantokrator og den smukke strand Paleokastritsa. Alt dette og mere kan du læse om i guiden til Korfu seværdigheder her.

Kos

På Kos kan du alt fra at bade til at opleve historiske monumenter.  Blandt de mere specielle Kos seværdigheder er der muligheden for at opleve Hippokrates træ, hvor han efter sigende sad og filosoferede. Du kan også se den gamle byzantiske fæstning, og du kan naturligvis også bare slendre lidt rundt i Kos by. Læs mere her om Kos seværdigheder.

Kreta

Kreta er nok mest kendt for sine smukke strande, men der er mange flere seværdigheder på Kreta end det. Blandt andet kan du finde resterne af den mytologiske sagnborg Knossos, hvor kongen Minos ifølge holdt sin søn minotauren fanget i kælderen. Der er også den berømte kløft Samaria blandt de populæreste af Kretas seværdigheder. Det er en stor naturoplevelse, der besøges af mange tusind vandrere hvert år. Læs mere om Kreta seværdigheder her!

Kvitfjell

Kvitfjell ligger 240 km nord for Oslo, 40 km fra Lillehammer og det er et rigtig godt alpint skisportsområde. Du kan enten bo på selve bakkerne i en af de massevis af moderne bjælkehytter eller på hotel, som eksempelvis hotellet for bunden af VM-bakken i styrtløb, som køres af danske Ruby Rejser.