ANNONCE

At rejse er at leve. Sådan lød det da HC Andersen lod sine ord ud til verdens befolkning. Det er i vore dage også meget populært at rejse. Specielt for de unge, som ønsker at tage væk fra skolernes jag og derfor tage ud og besøge den store verden, som et led i deres dannelse. Det kan dog være meget dyrt at rejse. Der er flybilletter, ophold, mad og oplevelser som skal betales. Du skal derfor ikke føle dig ked eller fortabt, hvis du ikke har pengene til at rejse jorden tyndt. Læs med herunder og se, hvordan du kan få den bedste ferie lagt hjemme i din egen baghave.

1.    Skab de rette omgivelser

Hvor ville du rejse hen hvis du havde pengene? Til en hvid sandstrand, hvor himlen altid er blå og latter fylder dine øregange dagligt? Det kan du også få derhjemme. Det er muligt at bestille sand til sandkasser med mere, så du kan blot bruge den mængde sand på at lave din egen strand. Den danske sommer kan rumme en flot klar blå himmel, du skal blot finde de rette dage. Når du har sandet, så køb nogle kulørte lamper og hæng dem rundt omkring. Du kan også finde meditativt musik på din højtaler, som har lyden af bølger og hav. Alt hvad din ferie ville have haft.

2.    Skaf alt du har på en ferie

Nu er omgivelserne rolige og festlige. På de fleste ferier, som du har været på, har du dog også haft en drink i hånden, mens du lænede dig tilbage og lod solen varme din vinterblege krop. Køb ind til eksotiske drinks, med små paraplyer og en masse appelsinskiver, som giver det sidste til dine elskede sommerdrinks. For at drinksene kommer til sin ret, skal du kunne lægge dig ned og nyde hver en dråbe, hver et minut og hver en time du har på din ferie. Find solsenge, der kan fuldende din magiske have-ferie.

3.    Sørg for maden i forvejen

Alt efter hvilken ferie, som du plejer at være på, så er det bedste ved ferier, at du ikke selv skal lave mad, ikke selv skal gøre rent eller gå ud med skraldet. Det er så ulempen ved at du hjemme på din ferie. Det betyder dog ikke, at du ikke skal forkæle dig selv. Du kan i god tid inden, have handlet en masse lækre frugter ind og lavet en masse god mad, der blot skal varmes. På den måde giver du dig selv muligheden for at slappe maksimalt af.