Der findes i dag mange søgemaskiner, som du kan bruge til at finde flybilletter. Du kan få hjælp til at finde den bedste ved at læse andres anmeldelser af dem.

Når du skal ud at rejse, vil du selvfølgelig have fokus på, hvilket flyselskab der kan tilbyde dig de bedste billetter. Det kan være forskelligt, hvad de bedste billetter for dig er, men det vil typisk handle om, at du kan komme af sted fra den lufthavn du ønsker, på den dag og det tidspunkt du gerne vil og det hele til en fornuftig pris.

Det tager selvfølgelig alt for lang tid, hvis du skal sidde og se på de forskellige flyselskabers hjemmesider for at tjekke dem. Der kan også være nogle flyselskaber, der flyver på ruten, som du slet ikke kender til. Derfor er der de seneste år dukket mange søgemaskiner til flybilletter op.

Det giver dig dog et nyt problem, for hvilken søgemaskine skal du egentlig vælge? Vi kommer her ind på flere måder for dig, hvorpå du kan finde ud af det.

Læs andres anmeldelser af de forskellige søgemaskiner til flybilletter

En rigtig god måde for dig at danne dig et overblik over, hvor tilfredse andre har været med at bruge de forskellige søgemaskiner til flybilletter, er, at du læser anmeldelser på nettet. Der lægger folk ikke fingrene imellem, hverken i forhold til ris eller ros. Du kan derfor få en ret god ide om, hvad de synes om de forskellige sider.

En side som danskeanmeldelser.dk har anmeldelser af mange forskellige service, deriblandt også søgemaskiner på nettet. Du kan derfor danne dig et godt overblik over dem, der findes. For eksempel kan du læse om den mindre søgemaskine Skytours, der endnu ikke er så kendt herhjemme. De gør meget for at hjælpe dig med at finde de bedste og billigste flybilletter og har derudover også en god kundeservice.

Når du har læst anmeldelser af de forskellige søgemaskiner, kan du prøve nogle af dem af. I nogle tilfælde vil du helt intuitivt foretrække layoutet på en frem for en anden. Så kan den være den bedste at bruge. Hvis du er i tvivl om, om det nu også er der, du får de billigste priser, er det altid en god ide, at du søger på andre sider også.

Hvornår skal jeg bestille flybilletter for at få de billigst mulige?

Det er selvfølgelig ikke søgemaskinen alene, der kan hjælpe dig med at finde frem til de billigst mulige flybilletter. Tidspunktet, du bestiller dem på, har selvfølgelig også stor betydning for, hvor meget de kommer til at koste.

En god tommelfingerregel er, at du bør bestille flybilletterne tre uger før, du skal af sted. Hvis du vel at mærke ikke skal rejse i en skoleferie eller en helligdag, hvor der kan være mange andre, der også skal af sted. I det tilfælde kan det godt betale sig for dig, at du bestiller før.

Du har altså selv til en vis grad mulighed for at påvirke, hvor meget du ender med at give for flybilletterne. En søgemaskine vil dog altid kunne give dig det bedste overblik over dem.