travel guides logo

Hotel i Aarhus

Hotel i Aarhus – Der er et stort udvalg af hoteller i Aarhus, og det vil derfor være nemt for dig at finde de rette til dit ophold i byen.

Aarhus er en fantastisk by til en storbyferie. Derfor er det oplagt, at du går på jagt efter et billigt hotel, så du kan udforske de mange seværdigheder og gode spisesteder, som byen byder på.

Der findes mange forskellige former for hoteller i Aarhus, og der er virkelig noget for enhver pengepung. Du finder budgethoteller med små værelser, hvor der alligevel er gjort plads til det hele – inklusiv dit eget badeværelse. Du finder dog også hoteller, der er noget lidt udover det sædvanlige. Det kan være i forhold til beliggenhed, indretning eller begge dele.

Wakeup – Aarhus

Wakeup – Aarhus er et lækkert budgethotel. Værelserne har en god udsigt over byen, da hotellet ligger inde i midtbyen ikke langt fra Aarhus Banegård. Du kan dermed bevæge dig rundt til seværdighederne inde i byen til fods. Der er for eksempel kun 300 meter til gågaden og 700 meter til ARoS. Hvis du vil se seværdigheder lidt længere væk, for eksempel Tivoli Friheden eller Moesgaard Museum, går der busser stort set uden for døren.

Værelserne er ikke så store, men der er en komfortabel dobbeltseng i dem alle, to i familieværelserne, der er forbundet med en dør. På trods af værelsernes størrelse har du stadig dit eget badeværelse. Der er gratis wifi på hele hotellet.

Cabinn Aarhus

Cabinn Aarhus er et andet godt hotel for dig, der gerne vil bo billigt i Aarhus centrum. Hotellet ligger lige ved Åen, hvor der er masser af barer og restauranter. Hvis du gerne vil feste hele natten og så bare vælte i seng bagefter, er det derfor det oplagte hotel for dig.

Værelserne på hotellet er små og kompakte, men har alligevel alt, hvad du skal bruge. Deriblandt dit eget badeværelse, gratis wifi og mulighed for at tilberede kaffe og te på værelset. Du kan vælge mellem værelser med to enkeltsenge, en dobbeltseng, en køjeseng og en dobbeltseng med en køje over.

Hotel Oasia Aarhus City

Vil du bo mere komfortabelt, når du er i Aarhus, kan du overveje Hotel Oasia Aarhus City. Det ligger også i det centrale Aarhus kun 300 meter fra Aarhus Banegård, hvorfra du kan tage busser til både Aarhus og Billund Lufthavn. Det er derfor et oplagt valg for dig, der skal videre med fly.

Alle de klassisk indrettede værelser med et nordisk præg har en komfortabel Hästens seng, der former sig efter din krop. Det er med til at sikre, at du får en god søvn. Nogle af værelserne har derudover designerstole fra Theselius og Kjærholm, hvor du kan sidde og slappe af efter at have brugt hele dagen på at se på seværdigheder i Aarhus.

First Hotel Atlantic

Et andet hotel, der giver dig en høj grad af komfort og en central placering under dit besøg i Aarhus, er First Hotel Atlantic. Det ligger lige ved havnen, og fra alle værelserne har du enten havne- eller byudsigt. Det er virkelig flot at gå i seng med udsigt til det mørke hav eller lysene over byen og vågne op til udsigten af vand eller byens tage. Også fra hotellets restaurant, hvor du får serveret en lækker og nærende morgenmadsbuffet, er der en god udsigt.

Hotellet ligger kun 8 minutters gang fra Aarhus Banegård og kun 1,5 kilometer fra Den Gamle By. Det gør det nemt for dig, der ikke er i bil, at komme rundt alligevel.

BB-Hotel Aarhus Havnehotellet

Et andet hotel ved havnen er BB-Hotel Aarhus Havnehotellet. Det ligger to kilometer syd for Aarhus by ved Marselisborg Marina. En del af værelserne har derfor udsigt over bugten og marinaen. Ønsker du en rolig beliggenhed, men alligevel at være tæt på Aarhus midtby, er det et godt bud.

Værelserne henter inspiration fra de maritime omgivelser ved at være sparsomt indrettet, men at have alt det, som du skal bruge. På trods af, at værelserne ikke er så store igen, er der derfor også rigeligt med opbevaringsplads til dit tøj og din kuffert. Du får serveret en lækker morgenmadsbuffet hver morgen.

Helnan Marselis Hotel

Vil du gå all in på havudsigt, bør du vælge Helnan Marselisborg Hotel. Det ligger i den mondæne bydel Marselisborg syd for Aarhus med en fantastisk udsigt over Aarhus Bugt og Kattegat. En del af værelserne har udsigt til vandet, og du kommer under alle omstændigheder til at have det, når du sidder i hotellets restaurant og nyder din morgenmad. Du kan også spise aftensmad på Restaurant Marselis, der serverer mad, der passer til årstiden.

Der er omkring 10 minutters kørsel ind til centrum, men det er det hele værd for at få den fantastiske beliggenhed i første række til vandet. Der er dog kun 10 minutters gang til Marselisborg Slot, hvis du gerne vil opleve det.

Zleep Hotel Aarhus Syd

Et andet godt hotel, der ligger lidt uden for byen, er Zleep Hotel Aarhus Syd. Det ligger i bydelen Viby ikke langt fra Viby J station. Du kan dermed tage toget til og fra midtbyen eller tage en af de mange busser. Er du i bil, er der kun 10 minutter til E45 motorvejen, hvilket gør det til et hotel, der er meget nemt at komme til og fra.

Selvom der er tale om et budgethotel, er det stadig smagfuldt indrettet med moderne møbler, pudsede vægge, kabel-tv og eget badeværelse. Mod et tillæg kan du få serveret økologisk morgenmad på hotellet.

Aarhus Guldsmeden

Leder du efter et hotel, hvor der virkelig er kredset om indretningen, bør du vælge Aarhus Guldsmeden, der ligger i Aarhus’ hyggelige Latinerkvarter. Der er tænkt nøje over indretningen af værelserne, så hvert værelse er unikt. Du finder originale kunstværker og smukke træmøbler på værelset.

Om morgenen kan du vælge at få serveret en lækker økologisk morgenmad, om eftermiddagen er der en gratis snackbar med juice, varme drikke, kiks og nødder. Når du kommer hjem efter en lang dag med sightseeing, kan du slappe af i hotellets hyggelige og afskærmede have.

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

– Læs mere –

Relaterede artikler

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Indholdsfortegnelse Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de