Playitas er et stort sports resort hotel beliggende på ferieøen Fuerte Ventura. Stedet har plads til ca. 1200 gæster og henvender sig både til grupperejser, par og familier. Ironisk nok er det lidt mindre kendt end sin lignende konkurrent på en anden kanarisk ø, nemlig La Santa Sport. Ironien består i, at Playitas på mange punkter er både nyere og mere moderne end sit modstykke på Lanzarote.

Playitas er kun små 15 år gammelt, hvor i mod La Santa Sport snart fejrer 50 års fødselsdag. Playtias er især tillokkende for gold-entusiaster, da der ligger side om side med nogle af Europas flotteste goldbaner.

Desuden har Playitas en ideel placering på Fuerte Venturas sydkyst omgivet i læ af smukke bjerge.

Playitas

Det kan man lave på Playitas

Playitas henvender sig til dig eller jer, der foretrækker en aktiv ferie og som samtidig er glad for sol og varme – og måske endda også lidt selvforkælelse. Stedet er nemlig især kendt for sin store og smukke spaafdeling, hvor man kan nyde varme bade, sauna gus og afslappende behandlinger i form af massage, manicure, ansigtsbehandlinger og meget andet.

Hvis man er vild med golf, er der meget ideelt en stor og flot goldbane for foden af hotellet. Derudover kan man afprøve et væld af aktiviteter herunder yoga, vandaerobic, zumba, boksning, surfing, spinning og meget meget andet. Når man trænger til afslapning og et velfortjent hvil efter dagens fysiske udfoldelser, så kan man slå sig ned på en solseng ved et af stedets to store swimming pools og lade sig varme op af den sydspanske sol.

Alt på ét sted

På mange måder for du all in one hos Playitas. Du kan træne, slappe af, sole dig og  nyde en flot natur på ét og samme sted. Stedet tilbyder desuden restauranter, barer, boutiques og sågar børneunderholdning og børnepasning. Det er det oplagte valg for dig, der ønsker en nem og lige til ferie. Du rykker ind på resortet, og behøver ikke virkeligheden ikke flytte dig derfra før ferien er omme. Den perfekte måde at vende sund og veludhvilet hjem fra ferie – endda med god samvittighed.

Der findes forskellige værelsestyper og lejligheder på stedet, der naturligvis har en varierende pris alt efter størrelse, faciliteter etc. Man kan selv arrangere sin rejse med fly til Fuerte Ventura eller bestille en samlet pakke gennem et rejsebureau.

Hvornår skal man rejse dertil?

Fuerte Ventura hvor Playitas er placeret, er en af dy sydligste kanariske øer og har derfor et mildt, såkaldt tempereret klima. Temperaturen kommer sjældent under 20 grader og overstiger omvendt sjældent 30 grader. Du kan stort set være solsikker året rundt, de koldeste måneder er december og januar mens de varmeste er juli og august. Du kan derfor roligt lade vinterferien på til Playitas, hvis du trænger til en pause fra det kolde februar vejr, som Danmark oftest byder på denne tid af året.

Artiklen er skrevet i samarbejde med Mads fra FitnessPRO.nu