Sponsoreret indhold

’At rejse er at leve’, sådan lød det fra H.C. Andersen, da han i 1855 udgav sin berømte roman ’Mit livs eventyr’. Her delte han de oplevelser, som han havde samlet igennem livet, og de historier vil for evigt eksistere som en inspirerende kilde til, at vi alle burde gøre det samme. I dag er muligheden for at dokumentere sit eget eventyr bedre, end den nogensinde har været før, takket være de sociale medier. Blot med få klik med tommelfingeren har du muligheden for, at dele dine oplevelser og erfaringer med resten af verden. Og hvis du er rigtig god, så kan du ovenikøbet gøre det til en karriere for dig selv. Vi giver dig derfor vores guide til den perfekte ferie, på Instagram.

Sådan gør du det bedst på Instagram

Det kan let siges som en joke, at hvis du ikke deler din ferie på Instagram, så har du slet ikke været på ferie… Dette er selvfølgelig ikke tilfældet, men det er sandt, at hvis du ikke deler dine oplevelser, så vil ingen kende til dem.

Hvis du ønsker, at folk skal se din rejse på Instagram, så er der nogle bestemte faktorer, som du skal tage hensyn til på denne platform. Selve algoritmen er bygget op, så den viser brugerne det indhold, som den tror, at brugerne vil synes bedst om. Det er derfor essentielt, at du har styr på din profils koncept og at du holder fast ved den, så Instagram ved hvordan den skal kategorisere din profil. Samtidig hjælper det at lægge sine opslag op regelmæssigt, med et par relevante hashtags, så Instagram ved at du er en aktiv profil inden for denne kategori.

 

Det gode billede

Der skal dog mere til end at post dagligt for at slå igennem på Instagram. Det kræver selvfølgelig også, at du er i stand til at tage nogle gode billeder, og deler noget indhold, som giver værdi til de andre brugere. Her findes der nogle forskellige tricks, der kan hjælpe.

Valg af farver og komposition af dine fotos er nogle vigtige elementer, når det kommer til at lave indhold, som vil blive populært. Det er en rigtig god idé, at du holder samme stilart på tværs af alle dine fotos. Dette skaber noget genkendeligt, som de andre brugere vil kunne huske. Lyse og stærke farver, der griber opmærksomheden, er et populært valg, når det kommer til billeder inden for kategorien ’rejser’. Når du derfor skal tage et billede, så tænk over om det indeholder en farve, der let fanger øjet.

Naturen og din personlige stil er en let måde, at få disse elementer ind i dine fotos. Hvis du eksempelvis står i en kedelig grå lufthavn, så tag et billede hvor det måske er din nye farverige kuffert, der gør arbejdet. Du kan finde et stort udvalg af denne type kufferter på helm.nu. Er du på stranden, så kan du lettere lade det farverige blå hav gøre arbejdet.

 

Fortæl en historie

Ønsker du at blive en rejseblogger, så ville det fungere bedst, hvis du konsekvent kun postede fotos, der er relevant for denne niche. Dette er ikke noget, der sker på en dag, men hvis du holder fast ved denne tilgang, så vil du opleve stor vækst i din profil, og flere mennesker vil se din historie.

Det kan være svært, at finde på godt indhold at dele på Instagram. Det er derfor en god idé, at hente inspiration fra andre profiler eller blogs på nettet. Quinde.dk er en online livsstilsblog, der skriver om emner inden for mode, sundhed og rejser. Her ville du kunne få en masse inspiration i forbindelse med de seneste trends, de bedste rejsedestinationer og hvordan man sammensætter de bedste fotos til de sociale medier. Følg denne guide og så har du et godt udgangspunkt til den perfekte ferie på Instagram.