Dette er et sponsoreret indlæg

Står du foran en kommende ferie alene, med kæresten eller med din familie, så er der en række ting, der skal forberedes inden afgang. Det kan somme tider være svært at huske det hele, samtidig med at du skal have købt dig det bedste udstyr til rejsen, så den kan blive så nem som muligt. Vi kommer derfor med en række gode råd til din rejse, så du kan være bedst forberedt, når ferietiden kalder. For hvad skal der egentlig være styr på udover pas, billetter og hotel? Det hjælper vi dig med at svare på i denne artikel, så du kun skal koncentrere dig om at nyde ferien, det gode vejr og det gode selskab på din rejse.

 

Hvad skal du pakke i?

Alt afhængig af destination og feriens længde, så skal du finde en passende størrelse kuffert eller taske at pakke i. Som udgangspunkt må du have en lille kuffert med som håndbagage, og derfor kan du udnytte denne mulighed gevaldigt, hvis du ønsker at slippe for at checke din bagage ind. Du kan have hele to kufferter med, hvis du finder en lille en af slagsen til håndbagagen. Skal du erhverve dig en ny kuffert, så kan det være svært at finde ud af, hvilken der er bedst til formålet. Heldigvis er der hjælp at hente på nettet, hvor du finder forskellige tests af rejsekufferter i alle størrelser og inden for forskellige prisklasser. Find den bedste rejsekuffert her, så du har udstyret i orden til din ferie.

 

Strøm til hele turen

Når du er på ferie, så er det ikke sikkert, at et strømstik er lige så tilgængeligt, som det kan være herhjemme, og bruger du samtidig din telefon til at tage billeder, så kan du komme i problemer, når batteriet er ved at give op. Men har du en powerbank til ferien, så slipper du for at skulle overveje, hvad du tager billeder af, og hvornår du hellere vil spare på strømmen. En powerbank er et eksternt batteri, der kan rumme mellem en og tre opladninger til din telefon, alt afhængigt af størrelse og kapacitet. På den måde kan du lade din telefon op løbende ved at bare at tilslutte din powerbank med den ledning, der også følger med til din oplader.

 

Beskyttelse

Vil du spare lidt tid og penge på rejsen, så skal du sørge for at være godt dækket ind hjemmefra, når det gælder forskellige nødvendigheder til ferien. Solcreme er for langt de fleste danskere et must på en ferie til sydens sol, og her kan du altså nemt tage det med hjemmefra. Køb flere forskellige slags, der hver især har en bestemt faktor, så du er bedst dækket ind på hele ferien. Din krop vænner sig til solen løbende, og derfor er det ikke sikkert, at du skal bruge en faktor 50 eller faktor 30 hele ferien igennem. Sørg for, at din solcreme er vandfast, så den ikke forsvinder ved badning. Der er nemlig mange, der glemmer dette og ender med en solskoldning på førstedagen.