Fliseimprægnering med garanti

Annonce

Vil du holde dine fliser rene, er fliseimprægnering en rigtig god idé. Ved hjælp af fliseimprægnering og vedligeholdelsesskum kan du nemlig holde dine fliser rene i år efter år. Således slipper du for, at dine fliser får et mørkt eller grønligt skær. 

Få professionel hjælp

Skal du have dine fliser imprægneret, er det en rigtig god idé at benytte dig af professionel hjælp. Hos Algekvit kan du for eksempel få Danmarks længste Garanti på fliseimprægnering. Her får du nemlig imprægnering af nye fliser med 20 års garanti.

De næste 20 år kan du således holde dine fliser rene på den betingelse, at du tilmelder dig AlgeKvit vedligeholdelsesaftale. Dermed går der altså virkelig, virkelig lang tid, før du endnu engang skal bekymre dig om flisepest.

Hvorfor er fliseimprægnering en god idé?

Fliseimprægnering er naturligvis en god idé af den oplagte grund, at dine fliser bliver holdt rene. Således skal du ikke bekymre dig om, at dine fliser med tiden bliver grimme, og du undgår, at dine fliser får et grønt skær.

Den anden grund til at fliseimprægnering er en god idé er, at du forlænger flisernes levetid på denne måde. Blandt andet mindskes risikoen for frostsprægning nemlig. Dermed kan du få glæde af dine fliser i længere tid.

Pas på dine fliser

Fliser danner blandt andet et godt underlag for carporter, terrasser og havegange. Det hårde materiale kan nemlig holde til lidt af hvert. Vil du gerne beholde dine fliser i mange år, er det dog nødvendigt, at der passes godt på dem.

Der kan være flere grunde til at passe godt på dine fliser. Dels koster det mange penge at få lagt nye fliser, men det er altså også en besværlig proces. Ved at passe godt på dine fliser kan du altså spare penge, og du slipper samtidig for at grave halvdelen af din have op.

Del denne artikel:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Kreta er historie, badestrande, bjerge og natur og allervigtigst kretensere. Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. De