Derfor skal du bruge tid på at planlægge din rejse!

ANNONCE

Vi kender det alle sammen. Charterrejsen er kun to klik væk, backpacker rejsen til Indien – not so much. Selvom de Instagram-venlige vandfald og uberørte strande naturligvis taler for, at vi køber enkeltbilletten til det fremmede land, så føles det bare så meget lettere at booke de to uger i Egypten med all inclusive. Vi fortæller dig hvorfor du skal droppe de hurtige pakkeløsninger og bruge tid på at planlægge din rejse. 

At rejse er at leve

Der er få ting i dit liv, du husker for altid. En stor del af de ting, er oplevelser. Oplevelser og rejser, som vi mennesker ikke kan få nok af. Og vi deler dem, gennem sociale medier, til familiefester, når vi møder nye mennesker. Ting vi har oplevet, er altid et godt sted at starte en samtale. Men hvorfor er vi så, så gode til at springe over hvor gærdet er lavest, når det kommer til at rejse?

 

En helt anden verden

At rejse på charterferie med ét af de kendte danske rejsebureauer kan være helt fantastisk. Men at planlægge din rejse fra bunden med alt hvad det indebærer – se det er en anden historie! Når du planlægger rejsen selv, får du mulighed for at tilpasse hele dit ophold efter dine behov og ønsker. Du får mulighed for at rejse rundt og opleve mange forskellige steder på én rejse. Du kommer også længere væk fra de mest turistede områder og hoteller og kommer tæt på lokalmiljøet.

 

Få råd til din planlægning

Har du tidligere droppet at planlægge drømmerejsen selv, er det højst sandsynligt fordi, at du tror, at det er “for besværligt.” Mange vælger den hurtige løsning, men i virkeligheden behøver du ikke at gøre hele det hårde arbejde selv. Hos rejsebureauer som eksempelvis Unique Travel, får du råd og vejledning gennem hele processen. Det eneste du skal vide, er hvad du godt kunne tænke dig at opleve.

 

Spar masser af penge

Og så kan du tilmed spare penge. Ved at planlægge din rejse fra bunden, i stedet for at booke en charterrejse, er du garanteret at du får mere for dine penge. Først og fremmest kan du være mere fleksibel omkring afrejse- og hjemrejsedatoer og du kan kombinere fly og hoteller som du vil. Desuden vil rejsebureauet oftest anbefale dig at rejse til nogle af de lidt mindre turistede områder, for at få en mere autentisk oplevelse.

 

Lev som en lokal

Planlægger du selv din rejse, vil du opleve at føle dig mere fri til at opleve de steder i verden, du besøger. På en charterferie er du oftest begrænset til resortet eller rejsebureauets på forhånd planlagte udflugter. På en skræddersyet rejse er mulighederne uendelige. På nettet kan du finde masser af tips og inspiration til hele verden og du kan være heldig at komme helt tæt på lokalområdet og langt væk fra skandinaviske børnefamilier.

 

Verden er åben

Har du besluttet dig for selv at planlægge din rejse, vil du hurtigt stå over for et nyt valg – hvor skal du hen?! Planlægger du rejsen selv, er der nemlig frit valg på alle hylder. Mange danske charterrejse bureauer tilbyder ikke rejser til eksotiske paradisøer eller autentiske byer i Østen. Hvis du selv vil planlægge din rejse – og måske med hjælp fra Unique Travel, så søg udenfor de klassiske charterrejsemål. Her finder du oplevelser for livet.

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas