Derfor skal du aldrig rejse uden rejseforsikring

Udgivet i samarbejde med Rejseforsikringsguiden.dk

Man siger, at det eneste man skal huske inden turen går til lufthavnen er “penge, pas og p-piller”, men det er altså ikke helt nok. Du skal tilføje én til ting på rejse check-listen – nemlig en rejseforsikring. Lige så snart du forlader Danmark, så dækker din almindelige forsikringer ikke mere. Ikke engang din sygesikring. Hvis uheldet er ude, kan din drømmeferie  blive til et reelt mareridt.

rejseforsikringsguiden.dk kan du lave en uvildig sammenligning af dine forsikringsmuligheder. Rejseforsikringerne fra forskellige selskaber har forskellig pris, og de dækker forskellige geografiske områder og hændelser. Det kan være svært at overskue forskellene på de enkelte forsikringsselskabers hjemmesider. Rejseforsikringsguiden er et godt sted at danne overblik, så du får den rigtige forsikring til dit næste eventyr.

Sygdom og skade

Det er ikke særlig sjovt at tænke på alle de ting, der kan gå galt, når man er ude at rejse, men derfor skal man altså sørge for en god forsikring alligvel. For det første kan man blive syg eller komme ud for et uheld. Et hospitalsbesøg kan koste dig flere hundrede tusinder kroner. Det et er utrygt og ubehageligt at være på hospitalet i et fremmed land, men det bliver kun endnu værre, hvis du samtidig skal tænke på den kæmpe regning, der venter dig, når behandlingen er færdig.

For det andet kan du få mindre behandlingskrævende problemer, mens du er på eventyr. Det kan være bihulebetændelser, dårlig mave eller allergiske reaktioner. Dit forsikringsselskab vil også kunne afholde dele af udgifterne til medicin.

Mange forsikringsselskaber tilbyder telefonisk lægehjælp 24/7, så du kan rådføre dig med en læge, som du stoler på.

Tyveri og forsinkelser

Det allerdyreste er at skulle på hospitalet, men du kan desværre opleve mange andre gener, når du er på tur. Mange andre lande har højere kriminalitet end Danmark, så ved at rejse ud udsætter du dig selv for en øget risiko for tyveri og andre forbrydelser.

Med en rejseforsikring  er værdien af dine genstande forsikret. Så kan du trygt tage kameraet med eller bruge computeren på en lækker café.

Det handler ikke kun om dine ting, en forbrydelse på en rejse, kan nemlig være dybt ubehageligt og påvirke dig psykisk. Derfor tilbyder rejseforsikringer også psykologhjælp, hvis du har oplevet en traumatiserende begivenhed.

Ro i maven

Forsikringerne beskytter dig, hvis der skulle ske noget på dine rejser. I Danmark er du normalt meget trygt, men du har sikkert også købt forsikringer og er vant til at have et sundhedssystem, som du kan bruge gratis. I andre lande er sundhed ekstremt dyrt, og det er vigtigt at have in mente, inden du hopper på flyveren næste gang.

Det vigtigste ved at købe en rejseforsikring er, at du simpelthen kan få en meget bedre tur. Du kan slappe af og være tryg, når du ved, du har en god forsikring. Så hvis du vil have frihed og ro i maven til at tage på eventyr og opleve, så er en rejseforsikring det bedste, du kan pakke i din kuffert.

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen forbi

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de