travel guides logo

Børnevenlige aktiviteter i København

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Skal du på tur til Hovedstaden, og mangler du inspiration til, hvad du kan lave sammen med dine børn, når I kommer frem? Læs med her, og få gode idéer til aktiviteter, børnene vil elske.

Bor du ikke i nærheden af København, så fortvivl ej. Du kommer nemt fra til Odden fra Silkeborg og endda helt fra Aalborg til København med KOMBARDO EXPRESSEN. Lad bilen stå derhjemme, og oplev storbyen som en ægte københavner til fods, på cykel eller med metro.

De sikre hit

Tivoli er det klassiske valg, når familien skal på tur til København. Der er en helt speciel stemning i den gamle forlystelsespark, og så er der noget sjovt for enhver aldersgruppe. Køb et turpas og giv ungerne lov til at løbe løs i parken. Du kan slappe af på et af de mange hyggelige spisesteder imens, eller du kan selv hoppe med på forlystelserne, hvis du vil.

Tag en tur på Storm Museum på Frederiksberg. Museet fokuserer på satire og humorens historie, og det er meget børnevenligt. Herfra kan I gå gennem den smukke Frederiksberg Have, hvor der er en stor legeplads, børnene kan slå sig løs på.

Ingen tur til København uden en tur i Zoo, som ligger lidt klods op ad Frederiksberg Have. I kan faktisk se elefanterne fra haven, hvis I er så heldige, at de er i deres udendørs anlæg, når I kigger forbi.

Til de lidt større børn 

Har du lidt ældre børn, må oplevelserne sikkert gerne være lidt actionprægede. Det er der heldigvis masser af muligheder for i København. Disse steder skal I besøge, hvis der godt må være gang i den:

  • Copenhagen Hill, som er en kunstigt anlagt skiløjpe. Her kan I suse ned ad bakken på ski eller kælk. I kan også prøve kræfter på den vilde klatrevæggen, hvis højder ikke er et problem.
  • Copenhagen Cable Park er det ultimative friluftsted, hvor I kan stå på wakeboard og vandski i bølgerne på Refshaleøen.

Der er også mulighed for at prøve at bungyjumpe fra en kran i 69 meters højde ude på Refshaleøen.

I kan også tage på opdagelse i Experimentarium. Hele Danmarks science center formidler naturvidenskab og teknik gennem interaktive udstillinger. Der er også et område, Miniverset, som er dedikeret til de helt små børn. I løbet af året er der forskellige shows og events, som er underholdende for hele familien.

Fra Jylland

Spar tid og tag MOLSLINJEN hen over Kattegat. Du kan slappe af og nyde overfarten med et lækkert måltid mad fra eksempelvis PROVIANTEN eller RESTAURANTEN. Du kommer nemt hjem igen med KOMBARDO EXPRESSEN, som blandt andet kører direkte ruter fra København til Aarhus.

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen forbi

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de