Annonce

Vi kender alle til de hvide strande, det klare vand og den varme temperatur, som befinder sig på Hawaii. Stort set alle har på et tidspunkt i deres liv drømt om denne destination, så hvorfor ikke blive gift under en palme på stranden. Øen indikerer at der er kærlighed i luften og det kan kun skabe den ultimative romantiske oplevelse, i vil huske for altid.

Aloha: ”min kærlighed til dig”

Få dit drømmebryllup på Hawaii og bliv gift på Paradis strand, eventuelt som en del af bryllupsrejsen. Giv jeres ultimative kærlighedserklæring på Hawaii og skab magiske minder for livet. Hvis i tidligere har været ritualet igennem kan i vælge at forny de gyldne løfter i strandkanten. Lad andre om at arrangere det praktiske.

En bryllupskoordinator kan ordne det hele, ligesom på film. Hvad enten det er bryllup i strandkanten, i den lokale kirke eller en tropisk have, finder i ikke mere spektakulære rammer om det mest romantiske øjeblik i jeres liv. Tag eventuelt hele familien med på eventyret og giv dem ideer til bryllupsgaver. Måske oplevelsen i sig selv er en stor nok gave, med alle ens yndlingsmennesker i de varme grader. Måske I i stedet ønsker jer en oplevelse til kun jer to eller en genstand i kan have med hele livet.

Hawaii er fyldt med så meget fortryllende skønhed og romantisk harmoni, at definitionen på ”for altid” giver indlysende mening. En god kombination kunne være Honolulu på Oahu med berømte Waikiki og skønne Maui med sandstrande i alle farver og masser af frodige vandfald. Et ranchophold, en eksklusiv strandbungalow, et luksushotel eller noget helt andet. Mulighederne er mange.

Drop luksus og vær ude i god tid

Et bryllup på Hawaii lyder ikke som den billigste løsning. Men når flybilletterne er i hus og overnatningen, så er det ikke så galt endda. Det kan være svært at holde det helt klassiske danske bryllup på en solstrand og derfor er der visse elementer man måske kan undvære. Hæng eventuelt alle slags balloner du kan få fingrene i op i palmerne. Lad naturen være i fokus og brug hovedsageligt smukke lokale blomster til udsmykningen, med nogle pæne naturlige nuancer.

Drømmen om et bryllup på Hawaii er ofte noget der har fyldt i ens tanker i flere år og man har derfor rigelig tid til at overtale sin partner og dermed være ude i god tid. Det er også vigtigt, hvis man ønsker at have familie og venner med, at planlægningen i god tid. Tag så meget med hjemmefra, eventuelt hjemmelavede bordkort og andet pynt, man kan sagtens vælge at have en arrangør, men stadigvæk lade dem om det praktiske, så i selv kan stå for finesserne.

Lad en professionel arrangør stå for hele arrangementet, for at gøre det nemmere for dig selv. Bryllupsstress kan ødelægge oplevelsen og det kan give en langt bedre oplevelse, at lade en anden op til planlægningen. Man kan i stedet koncentrer sig om sig selv og hinanden, fruen kan få købt kjole og få lavet negle, hvor manden kan tage til kiropraktor og få styr på smokingen.

Man slipper helt enkelt for at sætte sig ind i det formaliteter der er ved at holde et bryllup i udlandet.

Forskellige udbydere, tilbyder forskellige pakkeløsninger specifik målrettet mod et bryllup på stranden. De står for bryllupskoordinering, vielsesattest, statsskatter, fotografering, kranse og buketter, samt selvfølgelig champagne til parret. Med planlægning i god tid, betyder det, at man har muligheden for billigere flybilletter.

Dette bliver dog mere som det danske bryllup og hvis man i stedet ønsker sig et traditionelt Hawaii-bryllup, er det selvfølgelig i stedet ledsaget af en indfødt. Dette er også en meget speciel oplevelse, som helt klart også er fantastisk, hvis man er et par, der synes det er sjovt at bryde med normerne.