Skal du flyve fra Billund lufthavn og har brug for parkering? Parkos er en sammenligningstjeneste, hvor du får den bedste og billigste parkering ved Billund lufthavn. Samtidig kan du udnytte deres særlige parkeringstjeneste, hvor de parkerer bilen for dig. Så kan du bare hoppe på flyet, men bilen står trygt og sikkert på de overvågede parkeringspladser ved Billund Lufthavn. Læs her, hvor nemt det er!

Lufthavnsparkering kan være svært at overskue og hurtigt blive en dyr fornøjelse. Men frygt ej, vi har fundet løsningen. Nu kan du bestille en parkering hjemmefra, så du kan finde den billigste p-plads og være sikker på, de har plads til din bil.

For med Parkos kan du nemt finde de bedste tilbud på Billund lufthavn parkering med en enkelt søgning.

Sammenlign tilbud på lufthavnsparkeringer

Parkos viser dig tilbud fra forskellige parkeringsfirmaer, og hvad de kan tilbyde dig. Med Parkos sparer du tid og energi. Du slipper for at tjekke hvert eneste parkeringsfirma, deres tilbud og parkeringsfaciliteter.

Parkos har det hele samlet, det er både overskueligt og simpelt. Vi bruger sammenligninstjenester til hotel og fly, hvorfor ikke også bruge det til parkering? Parkos tilbyder netop det, mange har efterspurgt.

Sådan nemt kan du parkere med Parkos

Start med at vælge Billund lufthavn og datoerne for din rejse. Så:

  1. Vælger du parkeringstype
  2. Booker det bedste tilbud
  3. Parkerer bilen på p-pladsen
  4. Tager på ferie med ro i maven

Så nemt er det.

Du kan enten selv køre til parkeringspladsen uden for Billund lufthavn, og derfra tage en shuttlebus, der kører direkte til Check-in. Eller også kan du køre direkte til afgangshallen. Herfra overlader du din bil til en ansat fra Parkos, der parkerer den for dig.

Vælger du det sidste, kan du desuden vælge mellem, om du vil have din bilnøgle med på rejsen, eller de skal opbevare den sikkert for dig.

Book efter dine ønsker

Parkos gør Billund lufthavn-parkering nemt for dig. Om du ønsker at betale hjemmefra eller på stedet, er helt op til dig. Du har også mulighed for at vælge mellem udendørs- og indendørsparkering.

Uanset hvilken parkering du vælger, får du en sikker parkeringsplads, der er overvåget 24/7 – både med video og med vagtfolk, som tjekker og holder øje med de parkerede biler.

Aflyst eller udskudt rejse

Bliver du syg, så du ikke kan rejse alligevel? Har du har booket igennem Parkos, og aflyser tidligst 24 timer før parkeringens start, kan du altid få fuld tilbagebetaling.

Hvis dine flytider bliver ændret, kan du også ændre din booking. Ændringen skal du foretages mindst 24 timer forud for aflevering af bilen. Derfor er der ingen grund til at være nervøs, når du booker igennem Parkos. Du kan altid aflyse og ændre på tiderne, hvis du får brug for det.

Så næste gang du skal parkere i forbindelse med din flyrejse fra Billund lufthavn, giver Parkos dig den billigste parkeringsplads og sikreste parkering.