Rejseguides der starter med B

På denne side kan du finde Travel-Guides.dk’s artikler og guides, der starter med B. Typisk er de bygget således op, at de starter med destionation efterfulgt af temaet for netop denne artikel. Denne guide har derfor destinationer som Bali, Berlin, Bermuda, Bangkok, Budapest og mange andre destinationer som tema. Artiklerne er listet i alfabetisk rækkefølge.

Bali seværdigheder

Bali er Indonesiens nok mest besøgte ø. I denne artikel kan du finde inspiration til Bali seværdigheder. Hvis du kender til Bali seværdigheder, som ikke er nævnt i artiklen, så endelig kommenter nedenfor. På denne måde kan denne rejseguide til Bali seværdigheder blive endnu bedre for de næste, der læser artiklen.

Bangkok seværdigheder

Bangkok er Thailands hovedstad. Bangkok er en yndet destination for backpackere såvel som for charterturister. Denne guide til Bangkok seværdigheder er inspiration for dig, der skal besøge Thailands hovedstad. Der er rigtig mange smukke seværdigheder i Bangkok, shopping muligheder og et livligt byliv om natten. Læs den store guide til Bangkok seværdigheder her.

Barcelona seværdigheder

Barcelona er hovedbyen i Catalonien, og det er et mekka af oplevelser. Du kan sagtens tage flere weekender af, hvis du vil opleve alle de vigtige Barcelona seværdigheder. Et enkelt besøg i Barcelona er naturligvis også en stor oplevelse, men forvent ikke at opleve alle Barcelona seværdigheder på en weekend. Det er en storby, der både er sjov at besøge for voksne, men også som børnefamilie. Her skal du nok bare skrue lidt ned for højkulturen, og skrue op for strand, akvarier og fodbold.

Beograd seværdigheder

En af de noget ombruste storbyer i Europa i nyere tid er Beograd. Det er der i denne artikel kun taget lidt højde for, men til gengæld er der fokuseret meget på Beograd seværdigheder. Beograd har rigtig mange spændende seværdigheder, som er blevet glemt under borgerkrigen. Det gør dog ikke seværdighederne i Beograd mindre interessante – næsten tværtimod. Beograd er ikke en uberørt by, men dens kulturelle og historiske seværdigheder er ikke særlig kendte.

Berlin seværdigheder

Berlin blev sønderbombet i slutningen af 2. Verdenskrig, men på trods af det, så er der så ekstremt mange seværdigheder i Berlin. Berlin seværdigheder består i høj grad af det moderne europas lidenskab, smerte og glæde. Muren der stod som et symbol på splittelsen mellem Vest og Østeuropa. Mindet om jødernes udryddelse under 2. Verdenskrig. Frembruddet af kontroversiel kunst og kultur. Alt det og meget mere er centralt, når man siger Berlin seværdigheder. Du kan læse mere om Berlin seværdigheder her i denne guide.

Billige flybilletter

Her får du Travel-guides.dk’s store guide til billige flybilletter og flyrejser. Se den store guide her, hvor du kan lære om hvornår  og hvordan, du får billige flybilletter til mange forskellige destinationer. Se den store guide til billige flybilletter lige her.

Bornholm seværdigheder

Den lille ø i Østersøen rummer så meget spændende historie og natur. Bornholm har i en stor del af øens historie været en del af Sverige, men de løsrev sig, og bornholmerne ville hellere være danske. I dag er Bornholm et yndet rejsemål for danskere såvel som tyskere og svenskere, og det er blandt andet på grund af Bornholm seværdigheder. Bornholm seværdigheder omfatter gamle boge, unikke rundkirker og naturligvis en helt unik klippefyldt natur for det danske rige.

Bruxelles seværdigheder

De fleste kender Bruxelles, som en af Europas politisk vigtigste byer. Her kan du læse om de mange forskellige seværdigheder i Bruxelles, som du kan opleve på dit besøg. Det er i høj grad kulturelle og politiske seværdigheder, der præger listen her.

Budapest seværdigheder

Ungarns hovedstad er et fantastisk rejsemål for en europæisk storbyferie. Når vi snakker Budapest seværdigheder, så emmer det af historie og naturligvis Donau. Budapest’s historie er forbundet med den store floder, der roligt bevæger sig igennem og deler byen i 2. Her kan du læse vores store guide til Budapest seværdigheder.

Byernes oversigt

Find inspiration blandt massevis af rejseguides til byer over hele verden. Her finder du seværdigheder og attraktioner fra Aarhus til Singapore såvel som fra Reykjavik til Sydney. Følg med her og læs meget mere om rejser til byer i hele verden.