travel guides logo

På denne side kan du finde Travel-Guides.dk’s artikler og guides, der starter med B. Typisk er de bygget således op, at de starter med destionation efterfulgt af temaet for netop denne artikel. Denne guide har derfor destinationer som Bali, Berlin, Bermuda, Bangkok, Budapest og mange andre destinationer som tema. Artiklerne er listet i alfabetisk rækkefølge.

Bali

Bali er Indonesiens nok mest besøgte ø. I denne artikel kan du finde inspiration til Bali seværdigheder. Hvis du kender til Bali seværdigheder, som ikke er nævnt i artiklen, så endelig kommenter nedenfor. På denne måde kan denne rejseguide til Bali seværdigheder blive endnu bedre for de næste, der læser artiklen.

Bangkok

Bangkok er Thailands hovedstad. Bangkok er en yndet destination for backpackere såvel som for charterturister. Denne guide til Bangkok seværdigheder er inspiration for dig, der skal besøge Thailands hovedstad. Der er rigtig mange smukke seværdigheder i Bangkok, shopping muligheder og et livligt byliv om natten. Læs den store guide til Bangkok seværdigheder her.

Barcelona

Barcelona er hovedbyen i Catalonien, og det er et mekka af oplevelser. Du kan sagtens tage flere weekender af, hvis du vil opleve alle de vigtige Barcelona seværdigheder. Et enkelt besøg i Barcelona er naturligvis også en stor oplevelse, men forvent ikke at opleve alle Barcelonas seværdigheder på en weekend. Det er en storby, der både er sjov at besøge for voksne men også som børnefamilie. Her skal du nok bare skrue lidt ned for højkulturen og skrue op for strand, akvarier og fodbold.

Bed and Breakfast i Aarhus

Ønsker du en overnatning i Aarhus i kan du tage på et af de mange bed and breakfast, der findes i byen. Nu du tager på et bed and breakfast vil du opleve en hyggelig stemning og en lækker morgenmad. Ofte foregår det privat hjemme i folks hjem, hvor det typisk vil være placeret lidt uden for byen, hvilket giver gode parkeringsmuligheder.

Beograd

En af de noget ombruste storbyer i Europa i nyere tid er Beograd. Det er der i denne artikel kun taget lidt højde for, men til gengæld er der fokuseret meget på Beograd seværdigheder. Beograd har rigtig mange spændende seværdigheder, som er blevet glemt under borgerkrigen. Det gør dog ikke seværdighederne i Beograd mindre interessante – næsten tværtimod. Beograd er ikke en uberørt by, men dens kulturelle og historiske seværdigheder er ikke særlig kendte.

Berlin

Berlin blev sønderbombet i slutningen af 2. Verdenskrig, men på trods af det, så er der så ekstremt mange seværdigheder i Berlin. Berlin seværdigheder består i høj grad af det moderne europas lidenskab, smerte og glæde. Muren der stod som et symbol på splittelsen mellem Vest og Østeuropa. Mindet om jødernes udryddelse under 2. Verdenskrig. Frembruddet af kontroversiel kunst og kultur. Alt det og meget mere er centralt, når man siger Berlin seværdigheder. Du kan læse mere om Berlin seværdigheder her i denne guide.

Billeje i Australien

Der er mange forskellige biludlejningsfirmaer i Australien, der giver gode muligheder for at vælge din foretrukne bil til din planlagte roadtrip, surfrejse eller andet. I et så stort land som Australien så er det næsten essentielt at have en bil, når du rejser rundt i landet. Landet er et populært rejsemål for mange danskere, da naturen er så anderledes, hvorfor det kan anbefales at se det med egne øjne.

Billige flybilletter

Her får du Travel-guides.dk’s store guide til billige flybilletter og flyrejser. Se den store guide her, hvor du kan lære om hvornår  og hvordan, du får billige flybilletter til mange forskellige destinationer. Se den store guide til billige flybilletter lige her.

Biludlejning i Aarhus

Søger du en bil i i Arhus, så er der massser af firmaer, der udlejer en sådanne, for selvom den offfentlige transport er god, så kan der være langt mellem de spændende attraktioner i byen. Du kan leje mange forskellige typer, der gør, at det er nemt for dig at komme frem til din ønskede destination. Bilerne spænder bredt både i størrelse og antal af personer.

Biografer i Aarhus

Udforsk byens 5 forskellige biografer i Smilets By Aarhus. En tur i biografen kan være en god og udforskende oplevelse, hvor du kan fordybe dig i mørket ved netop din foretrukne film. Du vil opleve biografer, der dækker nærmest alle genrer af film, både danske og udenlandske herunder store blockbusterfilm til mindre nicheprægede film.

Bornholm

Den lille ø i Østersøen rummer så meget spændende historie og natur. Bornholm har i en stor del af øens historie været en del af Sverige, men de løsrev sig, og bornholmerne ville hellere være danske. I dag er Bornholm et yndet rejsemål for danskere såvel som tyskere og svenskere, og det er blandt andet på grund af Bornholm seværdigheder. Bornholm seværdigheder omfatter gamle boge, unikke rundkirker og naturligvis en helt unik klippefyldt natur for det danske rige. 

Bowling i Aarhus

Bowling kan være en hyggelig og social oplevelse for hele familien, ligesom det også med fordel kan spilles til festlige lejligheder. Der er 2 lækre bowlinghaller i Aarhus, hvor der tilbydes mulighed for at spille bowling samt spise mad på en af deres gode restauranter. På begge steder er der forskellige former for tilbud.

Brunch i Aarhus

På din ferie i Aarhus kan du med fordel komme ud og opleve en brunch på en af byens lækre brunchcaféer og restauranter. Uanset hvad du foretrækker at starte din dag med til din favoritbrunch, vil der helt sikkert være noget at vælge i mellem såsom buffeter, brunchtallerkener og muligheden for at vælge mellem forskellige retter. 

Bruxelles

De fleste kender Bruxelles, som en af Europas politisk vigtigste byer. Her kan du læse om de mange forskellige seværdigheder i Bruxelles, som du kan opleve på dit besøg. Det er i høj grad kulturelle og politiske seværdigheder, der præger listen her.

Budapest

Ungarns hovedstad er et fantastisk rejsemål for en europæisk storbyferie. Når vi snakker Budapest seværdigheder, så emmer det af historie og naturligvis Donau. Budapest’s historie er forbundet med den store floder, der roligt bevæger sig igennem og deler byen i 2. Her kan du læse vores store guide til Budapest seværdigheder. 

Byernes oversigt

Find inspiration blandt massevis af rejseguides til byer over hele verden. Her finder du seværdigheder og attraktioner fra Aarhus til Singapore såvel som fra Reykjavik til Sydney. Følg med her og læs meget mere om rejser til byer i hele verden.