Tag på gruppetur til Alsace og få en uforglemmelig oplevelse

Med sin beliggenhed nær den tysk-franske og den fransk-schweiziske grænse, er den franske rejsedestination Alsace velbesøgt af folk fra hele Europa. Den smukke, frodige natur, den fantastiske vin og de mange enestående seværdigheder er, hvad der bl.a. gør stedet populært. Men hvad bør du egentlig opleve, når du besøger Alsace? Få et professionelt rejsebureau med på sidelinjen – så kan du og din gruppe få en skræddersyet tur til den franske perle.

Oplev den franske uspolerede natur på tæt hold

Alsace er især kendt som et af de få steder i Frankrig, hvor den uspolerede natur virkelig kommer til udtryk – og hvis du spørger Panter Rejser, som er et dansk rejsebureau, der har mange års erfaring med at arrangere rejser for grupper og foreninger til Alsace, er det da også naturen, som danner grundlaget for en uforglemmelig tur. En guidet cykeltur langs vinruten og en betagende bustur i de smukke bjerge er blot enkle af de ture, som Panter Rejser tilbyder i sammenhæng med en rejse til Alsace, og uanset om I vælger at rejse med dette bureau som gruppe, eller om du ønsker at opleve Alsace på egen hånd, er naturen helt sikkert et hit. 

Alsace – hvor hvidvinen er både fin og smuk

Det franske klima er generelt optimalt for vinproduktion, og i Alsace er især hvidvinen velkendt over hele verden. Små, lokale vinproducenter i forskellige landsbyer kan besøges, og for at få en helt unik og autentisk oplevelse, kan du og din gruppe med Panter Rejser deltage i besøg med lokale rundvisere. Især hvidvinen er velsmagende og kaldes ofte både ‘fin’ og ‘smuk’ af vineksperter verden over. Alsace er desuden i særdeleshed kendt for sin specielle vinrute ‘Route des vins d’Alsace’ – en 180 km lang tur der strækker sig gennem de smukke vinmarker, de fænomenale bjerge og et væld af gamle landsbyer – som er et ‘must’ at opleve.

Gribende, historiske seværdigheder hele vejen igennem

Som det er tilfældet med de fleste rejsedestinationer i Frankrig, er historiske seværdigheder også noget, som Alsace besidder. Uanset årstiden, kan du i Alsace opleve traditionsrige begivenheder som f.eks. vinfest eller julemarked. Samtidig er alt fra imponerede, autentisk kultur i byen Colmar til nymoderne, multieuropæisk metropol i Strasbourg at finde i Alsace. Desuden er hele Alsace fyldt med museer, slotte, kirker og borge, der alle tæller hver deres del af den franske historie. Traditionalisme og klassisk kultur, arkitektur og udsmykning går igen i både de små og de større landsbyer over hele Alsace, og dette er på alle måder værd at opleve.

Lad destinationen tale for sig selv

Alsace er en destination præget af mange muligheder, som er særdeles velegnet til grupperejser af både korte og længere perioder. Ønsker du og en gruppe af andre rejsende at opleve det autentiske Alsace og lade destinationen tale for sig selv, kan det være en stor fordel, at samarbejde med et rejsebureau, der har erfaring med destinationen, og derfor kan give jer en tilpasset rejse, hvor indholdet er i fokus. Det førnævnte Panter Rejser tilbyder bl.a. følgende grupperejse til Alsace, hvor du og din gruppe får mulighed for at opleve alt det, som destinationen byder på – læs mere her.