Sponsoreret indhold.

Golfrejsen er tit forbundet med uoverskueligt mange ting, du skal have styr på. Du vil bare gerne spille golf. Vi giver dig syv ting du skal huske at tage med og have styr på inden golfrejsen. Nu bliver dine forberedelser forhåbentlig lidt mindre stressende.

Der er en del praktiske ting, du skal have styr på, inden du tager i lufthavnen og flyver sydpå på golfrejse. Golfrejser er nemlig ikke bare turen nede på den lokale golfbane, men det er også alt udstyr og tøjet, du skal med. Jo bedre forberedt du er, desto skarpere står du nede på greenen og soler dig. Vi kan altså ikke sige det for lidt, men selv de små detaljer vigtige. Og derfor er dit forarbejdet godt givet ud.

Her kommer syv ting du skal huske at have med på golfrejsen.

1. Husk solcreme og hat

Dagene på golfbanen kan ofte være lange. Tag derfor rigeligt med solcreme og en god hat med. Der findes ikke den rigtige hat i golf, dog har de fleste en form for baseball hat eller visir på, så de kan beskytte deres øjne mod solens stråler. Stråhatte og andre lignende hatte går også fint til golfbanen, undgå derimod cowboyhatte eller bowlerhatte da de skal bruges i helt andre sammenhænge.

2. Tjek op med flyselskabet omkring golfudstyr

Din golfrejse er ikke noget uden dit golfudstyr. Uden putter, driver eller golftaske ville du ikke kunne spille. Tjek op på muligheden for at leje udstyr, der hvor du skal hen, så slipper du for at transportere det selv i f.eks. fly, tog eller bil.

Før du rejser, er det også en god ide at tjekke med flyselskabet, omkring hvilke regler de har med transport af golfudstyr på rejsen.

3. Find ud af hvad banens dresscode er

Nogle golfbaner har ofte deres helt egen dress code, hvilket ikke kun de professionelle skal følge, amatørspillerne kan også holde fast i disse gode traditioner. Så kontakt golfbanen eller find informationer om dem på nettet. Så kan du få de skarpeste shorts eller den mest stilede poloshirt på..

4. Vælg ét stykke tøj per outfit, der har en lys farve eller mønster

Når du har fundet ud af hvad banens dresscode er. Skal du til at matche outfits. I stedet for et utraditionelt mønster på tøjet skal du vælge ét stykke tøj i dit outfit, der er enten lyst eller har et mønster. Det kunne være den klassiske rudeformede sweater eller en god ensfarvet poloshirt.

Undgå at tage disse på på golfbanen (selvom det er fristende):

  • T-shirts
  • Tank tops
  • Badetøj

5. Undgå for meget tøj

Lad være med at tage alt for meget tøj med på rejsen, da det hurtigt fylder i tasken og skaber hurtigt frustrationer, hvis du gerne vil medbringe gaver hjem fra rejsen el. lign. En god ide er dog at tage et par ekstra sko med, så du kan skifte undervejs eller hvis det skulle regne. 

6. Husk også altid til regntøj eller en paraply

I de fleste tilfælde kommer du tørskoet hjem fra golfbanen, men du skal altid have regntøj eller en paraply med på golfrejsen. Man ved aldrig, hvornår uheldet sker, og det bare står ned i stride strømme. Jo længere vi kommer ind i sæsonen, desto større chance er der også for ustabil luft, torden og meget regn. Så husk regntøj!

7. Undgå at svede – hav lyse kontraster på – ikke ens farver

Du skal ikke ligne et lagen nede på golfbanen. Samtidig skal du heller klæde dig i dit allermørkeste dress. Det betyder også, at din outfits røde tråd ikke skal være ensfarvet tøj eller sort og mørkeblå. Så undgå f.eks. at tage både en trøje i khaki og bukser i khaki på.

Du skal i langt højere grad finde tøj til golfrejsen, der er hinandens lyse kontrast. Det kunne være en gul sweater eller en mørkeblå poloshirt og et par khaki-farvede shorts. På denne måde får du det meste ud af dit tøj og står samtidig skarpt på golfbanen.

Kig ind i din nærmeste Tøjeksperten butik

Hvis du har lyst til at prøve sweater, poloshirts, shorts og bukser til golfrejsen og få gode råd med på vejen, så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik.