5 fede oplevelser i Danmark for hele familien

Corona har gjort det langt mere besværligt at rejse, og sådan bliver det nok ved med at være et godt stykke tid endnu. Derfor er det mere relevant end nogensinde før at se på, hvilke fede oplevelser Danmark gemmer på. Det er ikke så lidt endda!

Vi danskere er generelt gode til at rejse ud og opleve verden. Men, vi glemmer ofte vores eget skønne, lille land som på trods af størrelsen rent faktisk har ret meget at byde på. I artiklen her kommer vi således ind på 5 oplevelser, der er lidt udover det sædvanlige.

Bridgewalking ved Lillebælt

Bridgewalking må siges at være noget af en oplevelse for hele familien. For her kommer I op på den Gamle Lillebæltbro og får lov til at spadsere over broen i 60 meters højde. Hvis I kan overvinde jeres højdeskræk, venter der en helt fantastisk udsigt ud over Lillebælt, Jylland og Fyn.

Både børn og voksne kan deltage, så længe man kan holde til at gå 2,5 kilometer. Se om ikke I kan komme afsted på en solskinsrig dag, så I får det bedste ud af udsigten deroppe. Det er en ret unik oplevelse at gå på en bro – så der er garanti for en god oplevelse.

Camp Adventure Skovtårn

I Gisselfeld Klosters skove på Sydsjælland ligger det meget populære Camp Adventure Skovtårn. Det er et 45 meter højt tårn, som byder på en 360 graders udsigt over den sydsjællandske natur. Det er en oplagt tur for hele familien, da turen gennem bøgeskoven, til tårnet og tilbage igen er 3,2 kilometer og tager 2 timer. Det er derfor oplagt at tage afsted dertil på en dagstur eller hyggelig weekendtur, når vejret er godt eller bladene skifter farve i efteråret.

Ree Safari Park

Har du måtte aflyse en tur til Afrika eller måske til Sri Lanka, hvor det også er muligt at komme på safari? Så er det ikke helt forgæves at holde ferien herhjemme, da Ree Safari Park byder på lidt af det, som safari i Tanzania eller Sri Lanka gør.

Ud over at kunne opleve giraffer, løver og næsehorn helt tæt på, gør I som familie også en god gerning ved at tage til Ree Safari Park, da de hvert år sender penge afsted til projekter i Afrika, som har med dyr- naturbevarelse at gøre. Det sikrer også, at der rent faktisk er noget natur og dyreliv at se, når verden igen kan åbne helt op.

Ree Safari Park ligger ved Ebeltoft på Djursland.

Kattegatcentret

Kan det friste at dykke med hajer? Eller er det fint bare at se dem blive trænet og fodret? Kattegatcentret har nogle ret vilde oplevelser, hvis man er helt tosset med livet under vand. Der er både søde sæler, farlige tigerhajer og 248 andre vilde arter fra hele verden! Der kan sagtens bruges en hel eftermiddag på at kigge på fisk, koraller og hajer. Smør eventuelt en god madpakke, så der også er noget at se frem til, når maverne knurrer.

Sælsafari

Sæler er rovdyr, men ikke desto mindre er de ret søde at se på. Selvom I som familie måske har set sæler i Zoologisk Have eller ved et akvarie, er det ikke det samme som at opleve dem i deres rette element. Man kan komme på sælsafari flere steder i hele landet typisk fra marts til maj og igen fra august til oktober, når yngleperioden er ovre.

Der er derfor masser af fede oplevelser i Danmark, som bare venter på, at du og familien kommer på besøg.

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen forbi

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de