For de fleste af os er der en eller flere forhindringer i forhold til at tage af sted på ferie med det samme, når rejselysten melder sig. Her giver vi dig 3 tips til, hvordan du kan komme af sted med det samme.

Når du læser om smukke steder som lækre strande, hyggelige restauranter og flotte storbyer, er det naturligt, at rejselængslen virkelig kommer til at trække i dig. Men det kan være svært at komme af sted på ferie, når du gerne vil. Der kan nemlig være en række forskellige ting, der spænder ben for det.

Tag bilen i stedet for flyet

Hvis du vil afsted i en fart, er det ofte nemmest, at du tager bilen frem for at flyve. Med bilen kan du komme af sted med det samme, du har fri fra arbejde. Det er med til at gøre, at du ikke kommer til at spilde nogen tid. Når du skal bestille billetter til flyet, skal du ofte være ude i god tid for at kunne få nogle. Det gør det langt mere ufleksibelt for dig at tage flyet.

Hvis du gerne vil længere væk, end du kan køre, er det dog altid en god ide, at du undersøger rejsebureauernes afbudsrejser. Der kan du nemt finde rejser til eksotiske rejsemål som Indien, Thailand og Mexico til en meget lavere pris, fordi der er så kort tid til afrejse.

Overvej alternative finansieringsmuligheder

Et andet problem for mange i forhold til at tage af sted nu og her er, at de ikke har pengene til at tage på den rejse, som de gerne vil. Hvis rejselysten virkelig trækker i dig, handler det derfor om, at du ser på, hvilke alternative finansieringsmuligheder du har.

Først og fremmest kan du overveje at tage et forbrugslån. Det er et lån, som du må bruge på lige præcis det, som du vil. Du skal derfor ikke stå til regnskab overfor nogen i forhold til, hvad du har brugt pengene på. Derudover er det et lån, som du kan få bevilget på meget kort tid. De fleste forbrugslån kan du blive godkendt til i løbet af bare et par timer.

En anden mulighed er, at du sælger nogle af dine ting. De fleste af os har en masse ting, som vi ikke bruger. Ved at sælge dem kan du skaffe penge til at rejse for og samtidig få et mere ryddeligt hjem.

Tag afsted en weekend

Et tredje problem i forhold til at kunne tage ud at rejse med kort varsel er, at du ikke har ferie. Måske har du brugt al din ferie for i år, måske kan du bare ikke holde ferie lige nu. Heldigvis har de fleste af os fri to dage om ugen, nemlig i weekenden. Selvom det ikke er nok til en længere ferie, er det stadig nok til, at du kan komme af sted og komme ned i gear. Derfor er det oplagt, at du udnytter tidsrummet fra fredag eftermiddag til mandag morgen til at komme ud og få nogle gode oplevelser.