ANNONCE

Kom ud af din komfortzone, få nye stærke venskaber og oplev højskoleånden, alt imens du rejser og suger en masse fede oplevelser til dig. Du kommer hjem med fornyet selvværd og energi samt med en bagage fuld af vilde oplevelser og minder for livet. Et højskoleophold kan gå hen og blive din bedste investering i dig selv nogensinde.

 

1. Fællesskabet

At være på højskole i udlandet er noget helt særligt. Man bor sammen, spiser sammen, rejser sammen og oplever sammen, og derfor kan det ikke undgås, at man kommer til at knytte rigtig tætte bånd til sine rejsekammerater. I tager ud i verden sammen, hvor I helt sikkert vil føle jer udfordrede til tider, hvilket gør, at I hurtigt vil komme til at lære hinandens stærke og svage sider at kende. Højskole i udlandet vil helt sikkert give dig venner for livet. Ofte varer et højskoleophold i udlandet længere tid, og det er populært at tage afsted i sit sabbatår, eller hvis man har længere tid fri af andre grunde. Sommerhøjskole i udlandet kan derimod være løsningen til dig, som ikke har uendelige mængder af tid, men som alligevel trænger til et pust fra hverdagen.

 

2. Et perspektiv på hverdagen

Du vil komme til at opleve forskellige kulturer, der er fuldstændig anderledes end i Danmark. På en grupperrejse for unge i form af et højskoleophold i udlandet er der oftest mulighed for at lave frivilligt arbejde i udlandet, hvilket vil gøre, at du oplever ting fra helt nye perspektiver og bliver klogere på dig selv.

 

3. Styrk dine fremtidige muligheder

Rigtig mange virksomheder ser positivt på, at man har været på et højskoleophold i udlandet. Det viser, at man tør at springe ud i tingene, og at man som person er fokuseret på andet end blot at kravle op ad rangstien. Du styrker dine evner inden for samarbejde, kommunikation og forståelse, hvilke alle er egenskaber, der er vigtige for mange arbejdsgivere. Mange ansætter nemlig i lige så høj grad på baggrund af menneskelige kompetencer som faglige kompetencer.